S.V. Impuls

Vacature Junior Project Engineer Service

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een Junior Project Engineer Service. Je coördineert de storingen en inventariseert het probleem van de klant. Door je technische bagage verhelp je het probleem met concrete actie en schakel je bijvoorbeeld monteurs in of kom je met technische oplossingen.

Het is belangrijk dat je het service niveau hoog houdt. Je hebt een technische achtergrond op HTS niveau, waardoor je inhoudelijk kunt meepraten met de klant over de technische vraagstukken.

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever communiceren ze direct en open met elkaar. Door deze korte lijnen kunnen ze snel en gemakkelijk met elkaar communiceren. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Continu zoekt in samenwerking met haar relatie, een bedrijf actief in technisch logistieke oplossingen voor bedrijven met een werkplaats, een Junior Project Engineer Service met een werktuigbouwkundige achtergrond.

Onze relatie is een middelgroot bedrijf waar een open sfeer heerst. Ze communiceren direct met elkaar en je kunt bij wijze van spreken zo bij de directeur naar binnen lopen. Door deze korte lijnen kunnen ze snel en gemakkelijk met elkaar communiceren. Zij maken oplossingen waardoor hun klanten in een werkplaats of technische locatie hun producten kunnen verplaatsen. Het product is dus zeer belangrijk voor hun klanten.