S.V. Impuls

Eerste Jaars Weekend 2017

EJW

Voor de derde keer organiseert Impuls het eerstejaarsweekend (EJW) voor alle nieuwe studenten van Werktuigbouwkunde. Dit is een mooie kans om je medestudenten te leren kennen voordat het schooljaar begint. Het EJW wordt gehouden van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus 2017 op ongeveer 15 minuten fietsen van de Haagse Hogeschool. De kosten voor het weekend bedragen €65,-. Dat is inclusief verblijf, maaltijden en een gezellig weekend.

Gedurende het EJW word je ingedeeld in groepjes van 8 tot 10 studenten die begeleid worden door een ouderejaars mentor die alle ins en outs van de studie weet.

OWEE

Aansluitend op het EJW vindt de OWee plaats. Tijdens de OWee maak je kennis met de studentenstad Delft, bezoek je verschillende studentenverenigingen en zie je wat de TU campus allemaal te bieden heeft . Als je ook bent aangemeld voor de OWee, verzorgen wij een vloeiende aansluiting.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het EJW door naar www.aanmelder.nl/owee/subscribe te gaan. Als je inschrijving is verwerkt ontvang je uiterlijk een week voor het weekend het programmaboekje, de paklijst en de verzamel- en ophaaltijden.

Meer informatie

Het EJW is geen ontgroening, maar bedoeld om je klasgenoten te leren kennen. Impuls is een studievereniging van de opleiding Werktuigbouwkunde en geen studentenvereniging.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben kunt u contact opnemen via de mail (ejw@sv-impuls.nl) of Appen naar 0642879357.
Datum: donderdag, 17 augustus, 2017 – 21:00