S.V. Impuls

Toekomstig eerstejaars

Welkom

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de studie werktuigbouwkunde. Net als zo een 160 leerlingen ga jij volgend jaar deze studie beginnen en dus ook je studententijd in. Om je medestudenten alvast te leren kennen zijn wij er als studievereniging om je te helpen!

Wie zijn wij?

Maar natuurlijk als eerste laten we ons kort voorstellen:
Wij zijn studievereniging Impuls, dé studievereniging voor studenten werktuigbouwkunde aan de Haagse Hogeschool te Delft. Als studievereniging zijn wij er voor je om je door je studie te helpen en we bieden je mogelijkheden om je skill set buiten je vakken om te verbeteren.

Wat doen wij?

Wij organiseren o.a.:

  • Excursies & studiereis
  • Lunchlezingen
  • Bijlessen
  • Cursussen & trainingen (denk aan sollicitatietraining, een lascursus of VCA cursussen)

Dit is lang niet het enige wat wij doen, wij zijn er uiteraard ook om te relaxen buiten school of tussen je lessen door. Wij organiseren ook leuke uitjes als lasergamen, poolen en een borrel hier en daar is ook niet verkeerd.

Eerstejaarsweekeinde (EJW)

Ook organiseren wij het Eerstejaarweekeinde (EJW) voor de nieuwe studenten. Dit is een weekend vol met leuke en gezellige activiteiten om zowel je nieuwe studiegenoten als de stad Delft alvast te leren kennen.  Het is dus zeker een aanrader om hieraan mee te doen! 

In verband met de Corona maatregelen hebben wij er dit jaar voor gekozen om het EJW digitaal te organiseren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jij dit toffe weekend hoeft te missen!

Je kunt je vanaf 15 juni inschrijven voor het EJW via de site van het OWee. Hierbij kun je aanvinken of je deel wilt nemen aan het OWee, het EJW of beide. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet en stuur een mailtje!

Zijn wij een studentenvereniging?

NEE!!! Ons bestaan is volledig voor en door studenten, echter maakt dit ons geen studentenvereniging. Studentenverenigingen zijn er voor het vermaak buiten je studie (en houden je van het studeren af) en wij zijn een studievereniging, wij proberen het studeren leuker te maken. Wij willen niet zeggen dat wij het niet gezellig hebben met elkaar maar ons doel is geheel anders. Wij willen namelijk een uitbreiding zijn op je studie, niet een afleiding

Waarom Lid worden

  1. We maken je studie makkelijker en leuker!
  2. Leg connecties die tot ver na je studietijd nuttig blijven
  3. Breid je cv uit met onze commissies & trainingen

Kan ik nu al meegenieten?
Tuurlijk kan dat!

Wordt lid van onze discord server!

Tot jullie nieuwe avontuur begint!

Handig om te weten!

De inschrijving voor het OWEE en EJW is geopend!

De Boskalis vloot bestaat uit meer dan 900 vaartuigen en is het kloppend hart van het bedrijf. Het personeel van Fleet Management …

Hier vind je het inschrijfformulier voor het Eerstejaarsweekend 2021 van S.V. Impuls