S.V. Impuls

Trainee Offshore Energy

De functie

Heb jij minimaal een technische HBO-opleiding afgerond of rond je deze vóór september 2017 af? Wil je jouw carrière starten binnen de Offshore Energy sector? Neem je geen genoegen met zo maar een baan? Wil je een baan met impact en verantwoordelijkheid binnen een internationale werkomgeving? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van Trainee bij Boskalis.

 Als Trainee ga je aan de slag binnen de Offshore Energy divisie. Binnen deze divisie ligt de focus steeds vaker op projecten gericht op duurzame energievormen zoals windenergie. De kans is dan ook zeer groot dat je als Trainee aan tenders en projecten gaat werken voor toekomstig windmolenparken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het offshore windmolenpark bij Aberdeen dat bestaat uit elf windturbines met een capaciteit van 92,4 MW? Of van het Hornsea offshore windmolenpark waarbij Boskalis verantwoordelijk is voor het transporteren en installeren van een deel van de funderingen? De breedte van de activiteiten binnen de Offshore Energy divisie maakt het traineeship voor jou extra interessant. Naast projecten gericht op duurzame energievormen kun je bijvoorbeeld ook werken aan projecten gericht op het verwijderen van bestaande gas- of olieplatforms zoals het Thames decommissioning project voor Perenco UK of de installatie van een FPSO zoals bij het East Hub Development Project in Angola . Stuk voor stuk zijn het projecten met impact. Best gaaf toch om tegen je vrienden te vertellen?

Een Offshore Energy project bestaat uit een tender-, engineering- en uitvoeringsfase. Tijdens het Offshore Energy Traineeship proberen we je met al deze fasen kennis te laten maken waardoor je in anderhalf jaar de Boskalis-organisatie goed leert kennen. Een groot deel van het Traineeship ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht, maar het komt ook voor dat je op frequente basis voor kortere periodes of juist voor een langere aaneengesloten periode naar het buitenland afreist. Een reislustige instelling is dus vereist!

Wie jij bent

Voor het Offshore Energy Traineeship zijn we op zoek naar Trainees die het verschil kunnen maken. Trainees met lef, doorzettingsvermogen en een reislustige instelling. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Dan ben jij de Trainee waar we naar op zoek zijn.

  • Je hebt minimaal een HBO-diploma in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Scheepsbouwkunde, Offshore Engineering, Maritieme Techniek of Lucht- en Ruimtevaart succesvol afgerond óf je rondt deze opleiding vóór september 2017 af.
  • Je hebt maximaal een jaar werkervaring.
  • Je bent vanaf september 2017 fulltime beschikbaar.
  • Je vindt het geen probleem om frequent voor kortere of langere periodes naar het buitenland af te reizen.
  • Je communiceert zowel in het Nederlands als in het Engels ijzersterk.

Wij bieden
Starten als Trainee bij Boskalis betekent in korte tijd veel leren. Samen met jou gaan we graag de uitdaging aan om je klaar te stomen tot offshore professional. Tijdens het traineeship staat zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling centraal. Zo krijg je verschillende trainingen aangeboden en kun je rekenen op de beste begeleiding van ervaren professionals. Ook kun je altijd terugvallen op jouw persoonlijke mentor. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis serieuze verantwoordelijkheid. En ja we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug! Vanzelfsprekend kun je rekenen op een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om het beste uit jezelf te halen?

Extra informatie

Het Offshore Energy Traineeship start in september 2017, maar de eerste selectiedag vindt al in mei plaats. Om een van de vijf plekken van het Offshore Energy Traineeship te kunnen bemachtigen, moeten je CV en motivatie uiterlijk 31 maart 2017 bij ons binnen zijn. Dit geldt ook als je nog bezig bent met het afronden van je opleiding.

Solliciteren is mogelijk via de volgende link: http://bit.ly/2kxk672