S.V. Impuls

Vacature Starter HBO Werktuigbouwkunde

Als starter HTS ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en beheren van offertes van complete projecten, evenals het vertalen van klantspecificaties en wensen naar een technisch-commercieel offertedocument. Tevens behoort de inrichting van de offerte generator, waarmee de vertaling van technische kennis naar een offerte document wordt gegenereerd, tot het verantwoordelijkheidsgebied.

Als starter kun je rekening houden met een goede inwerkperiode waarin je alle facetten van het vak zult doorlopen. Wij zoeken een technische HTS’er die affiniteit heeft met commercie, techniek en daarnaast graag in contact is met klanten. Je krijg binnen deze organisatie volop mogelijkheden om jezelft te ontwikkelen. Daarnaast zou je door kunnen groeien naar een functie die aansluit op jouw ambities, bijvoorbeeld in de buitendienst of meer richting projectleiderschap of het bedrijfsbureau.

De opdrachtgever is een sterk groeiende specialistische machinebouwer vlakbij Rotterdam. Zij ontwikkelen technisch hoogwaardige producten en gaan alleen voor de beste kwaliteit en service. De klanten bevinden zich wereldwijd, met name in de olie gas, industrie en scheepvaart. Kenmerkend voor deze organisatie is de dynamiek, de flexibiliteit en de samenwerkingsgerichtheid. Wegens sterke groei zoeken wij ter aanvulling op zoek naar een Junior Sales Engineer.

Interesse? Soliciteer dan direct op www.continu.nl!