S.V. Impuls

Nieuwsbrief 3

Beste leden van S.V. Impuls,

Inmiddels zitten we alweer in week 3 van blok 3 en is het weer eens tijd voor een nieuwsbrief waarmee wij jullie hopen te informeren wat er allemaal gaande is binnen en buiten de studievereniging.

Excursie warmte/koude opslag Oosterdokseiland met Engie

Op vrijdag 10 maart vindt er een excursie plaats in samenwerking met onze sponsor Engie. We zullen die vrijdag een warmte/koude opslag op het Oosterdokseiland bezoeken die gebouwd is door Engie. Rond 11.00 uur verzamelen we bij het impulshok waarna we gezamenlijk reizen naar Amsterdam. Rond 12.30 worden we daar ontvangen met koffie waarna we de opslag gaan bezoeken. Verwacht wordt dat de excursie rond 15.00 uur is afgelopen. Wil je meer weten of wil je je inschrijven? Ga dan naar www.sv-impuls.nl/activiteiten. Schrijf je in voor 6 maart!

LAN Party XXL

Op donderdag 9 maart zal er door 6 studieverenigingen een grote LAN party worden georganiseerd op school. De LAN party zal onder anderen bestaan uit een Arcade Booth, een Playstation Booth, een LAN Party Booth en een Board Games & Chill Zone. Als klap op de vuurpijl zal er in de lokalen D0.126 en D0.136 een heus lasergamegevecht plaatsvinden! Dit wil je dus zeker niet missen! Vanaf 20.30 uur ben je welkom en op vrijdag 10 maart om 7.00 wordt er gezamenlijk afgesloten met een lekker lunch bij NOVA.

Lunchlezing Damen

Op 9 maart (houd de website in de gaten, deze datum kan nog wijzigen) vindt er een lunchlezing plaats in samenwerking met onze sponsor, Damen. Tijdens de lunchlezing zal er een gastspreker komen die het wat verteld over het bedrijf Damen en wat zij allemaal doen. De inloop zal zijn rond 12.15 uur en de lezing duurt ongeveer een uur tot maximaal anderhalf uur. Tijdens de lezing zal er gezorgd worden voor een lekker gratis broodje Leo en wat te drinken. Ga naar www.sv-impuls.nl/activiteiten om je in te schrijven voor de lezing en om een broodje Leo te reserveren! Schrijf je in voor 6 maart!

Damen Business Expirience

Tijdens de lunchlezing zal er ook wat over verteld worden, Damen organiseert ook elk jaar de Damen Business Expirience. Dit evenement duurt 3 dagen waarbij je kennis maakt met het bedrijf Damen, je gaat langs veel verschillende werven van Damen en daarnaast doe je veel andere activiteiten. Lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan? Ga dan naar www.damenbusinessexperience.com en schrijf je in!

Arduino’s

Vanaf dit jaar zal de studievereniging Arduino pakketten speciaal voor de opleiding werktuigbouwkunde gaan verkopen. Momenteel is de voorverkoop in volle gang dus wanneer je nog een Arduino pakket nodig hebt kan je deze hier bestellen! In de voorverkoop kosten de pakketten 45 euro voor leden en 60 euro voor niet leden dus als je nog geen lid bent, wordt dan lid voor een tientje en krijg alsnog 5 euro korting! Reserveer jou Arduino-kit nu op www.sv-impuls.nl/arduino-voorverkoop!

We hopen je middels deze nieuwsbrief op de hoogte te hebben gebracht wat betreft activiteiten van de studievereniging. Namens het bestuur wensen we je een fijne voorjaarsvakantie en we hopen je te zien bij de excursie en de lunchlezing!