S.V. Impuls

S.V. Impuls En COVID-19

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het coronavirus (en nee, niet het biertje). Omdat er nu een heuse uitbraak gaande is, heeft De Haagse Hogeschool besloten de fysieke lessen de schrappen.

Ook heeft zij bekend gemaakt dat het gebouw in Delft met ingang van 19 maart gesloten zal worden. Omdat wij veel geven om de gezondheid van onze leden hebben wij gekozen om de geplande activiteiten te annuleren!

Toch zullen wij niet stil blijven zitten! We hebben een speciale Impuls Discord server opgezet, waar jij samen met je vrienden of studiegenoten kunt komen chillen of werken aan de lopende projecten. Wil je hieraan deelnemen, klink dan op de knop onderaan de pagina.
OHJA: ben je nog geen deelnemer van de Promo WhatsApp groep, klink dan ook even op die knop! Zo blijf jij ook altijd op te hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten!

VERGEET GEEN 1,5m AFSTAND TE HOUDEN!!

Voor de mensen die nog bestellingen open hebben staan: we zullen bericht geven wanneer deze klaar liggen om opgehaald te worden!

Wij zullen ook gaan beginnen met een soort Blog. Hierin zullen we tips geven over wat je het beste kan doen nu je in quarantaine zit. Niet alleen om jezelf te vermaken, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je met school bezig blijft. Zo voorkom je dat je je tentamens niet haalt omdat je perse Netflix wilde uitspelen!

Neem deel aan de Discord server!