S.V. Impuls

Kroegentocht en Lunchlezing ZEF

Woensdag 4 maart hebben wij een leuk dag- en avondprogramma te bieden.

Lunchlezing

We beginnen woensdag 15:30 met een “luch”lezing van ZEF(Zero Emission Fuels). Zij houden zich bezig met het ontwerpen van systemen om brandstoffen te winnen uit de lucht. Dit wordt ook wel omgekeerde verbranding genoemd.
Afgelopen jaren zijn zij al druk bezig geweest met het onderzoeken en testen van verschillende mogelijkheden. Maar hun echte doorbraak kwam afgelopen jaar, toen zij het daadwerkelijk voor elkaar hadden gekregen om iets te produceren.

Bij ZEF zijn verschillende stage/minor plekken beschikbaar. Mocht het je interessant lijken om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van deze aarde kom dan zeker even kijken wat zij allemaal te bieden hebben!

 

Kroegentocht

Na de lunchlezing staat er een kroegentocht gepland. Deze zal lekker dichtbij, bij NOVA, beginnen zodat je niet ver hoeft te fietsen voor je eerste biertje (en misschien een bvo’tje). We zullen je hierna meenemen naar een aantal van de leukste kroegjes van Delft. We verzamelen rond 18:00 bij NOVA en zullen rond 19:00 vertrekken naar het centrum van Delft. Zorg wel zelf dat je iets hebt gegeten voordat we het centrum in gaan. Mocht je liever later aanhaken, dat kan natuurlijk ook, kijk hiervoor even op de poster voor onze “timetable” .

 

We hopen je te zijn van deze activiteiten!

Met Impulsieve groet,

Het bestuur