S.V. Impuls

NATIONAAL TRAINEESHIP – TECHNISCHE DISCIPLINE

Hoe jij het verschil kunt maken

Je kunt het verschil maken als Trainee als je in korte tijd veel wilt leren, meemaken en beleven. Als Trainee maak je onderdeel uit van complexe, toonaangevende Nederlandse infrastructurele projecten op land én water in de tender-, engineering- of realisatiefase. Je kunt hierbij denken aan projecten, zoals de Markermeerdijken, een 45 kilometer lange dijkversterking in alliantievorm met de opdrachtgever of de volledig CO2 negatieve weg N470.

In de tender- en engineeringfase ben je als Trainee betrokken bij het voorbereiden, begeleiden en evalueren van complexe tenders en projecten. Zo beoordeel je de eisen van onze opdrachtgevers, review je delen van het ontwerp en stel je werkmethodes op. In deze fase van een project kan je werkplek ons kantoor in Papendrecht zijn, maar ook een projectlocatie ergens in Nederland.  

Als Trainee kan je ook werkzaam zijn op projecten in de realisatiefase. Je staat dan letterlijk met je laarzen in de modder en je zorgt ervoor dat buiten alles op rolletjes verloopt. 

Naast de tender en uitvoeringsfase, zijn er verschillende mogelijkheden ondersteunend aan onze projecten en tenders. Bijvoorbeeld binnen de disciplines: duurzaamheid en ecologie, omgevingsmanagement, system enginering, contractmanagement en calculatie. 

Klik hier voor meer informatie over het Boskalis Traineeship. 

Wat je meebrengt

Jij kunt het verschil maken als Trainee als je:   

 • Maximaal twee jaar in het bezit bent van een afgeronde  hbo- of wo opleiding in de richting civiele techniek, land- en watermanagement, bouwkunde of technische bedrijfskunde. 
 • Vanaf september 2020 fulltime beschikbaar bent.
 • Op 15 mei aanwezig kunt zijn op het Boskalis Selectie Event.  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.    

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een divers en (inter)nationaal team van specialisten. Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.  

Wat je kunt verwachten

 • Boskalis Traineeship: Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in Nederland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren. 
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 25 vakantiedagen en roostervrije dagen, een premie vrij pensioen en bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering. 
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Ieder jaar organiseert Young Boskalis diverse activiteiten, zoals het bezoeken van een project of schip in Nederland, maar ook een borrel iedere vrijdag nadat je salaris weer is gestort. 
 • Naast je werk: Ook naast je werk is er bij Boskalis genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s en de activiteiten zijn dan ook vaak erg divers. Er zijn verschillende sportactiviteiten zoals hockey, wielrennen of hardlopen (voor een goed doel) en de zeilregatta (Baggerzeilweekend) georganiseerd door verschillende grote baggerbedrijven. Ook kun je aansluiten bij ‘Body of Knowledge’ sessies waar kennis gedeeld wordt over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard kun je ook zelf een activiteit organiseren als je een leuk idee hebt! 

Extra informatie

 • Solliciteer voor 24 februari via het online sollicitatieformulier en upload je CV en persoonlijke motivatie waarin je de volgende vragen beantwoord: Waarom solliciteer je bij Boskalis? Waarom solliciteer je naar het Boskalis Traineeship in plaats van een reguliere startersfunctie?  
 • Na 9 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor de volgende stap in het selectieproces. 
 • Als er een match is tussen jou en Boskalis word je uitgenodigd voor een online IQ-test en de volgende stap is een online persoonlijkheidsvragenlijst.  
 • Op 15 mei vindt het Boskalis Selectie Event plaats. Zet deze datum alvast in je agenda!