S.V. Impuls

Eerstejaarsweekend 2022

Nieuws

We zijn alweer hard opzoek naar mentoren en crewleden voor het EJW. Schrijf je nu in via de google forms!

Welkom op de pagina voor het Eerstejaarsweekend 2022 van studievereniging Impuls. Op deze pagina vind je alle nieuwtjes die je moet weten voor het Eerstejaarsweekend 2022.

Tijdens het EJW kun jij alvast je medestudenten leren kennen. Op deze dag vol activiteiten zal je kennis maken met, de opleiding, de studievereniging en je collega studenten Werktuigbouwkunde!

Waarom het Eerstejaarsweekend?

Tijdens het Eerstejaarsweekend laten wij je interactief kennismaken met je medestudenten. We zullen een aantal activiteiten organiseren waardoor jij en je medestudenten een leuke dag zullen beleven.

OWEE vs. EJW

Wij krijgen vaak de vraag: Wat is het verschil tussen de OWEE en de EJW.
Dat is eigenlijk best simpel. De OWEE wordt georganiseerd door een studenten organisatie welke als doel heeft alle nieuwe studenten van alle onderwijsinstellingen in Delft kennis te laten maken met Delft.

Ons EJW is gericht op het samenbrengen van de studenten Werktuigbouwkunde, om ze op die manier een voorsprongetje te geven bij het begin van hun studie. Doordat je al sociale contacten hebt met zowel eerste- als hogerejaars kan je eenvoudig je draai vinden binnen de opleiding.