S.V. Impuls

Eerstejaarsweekend 2022


18 t/m 21 augustus

Welkom op de pagina voor het Eerstejaarsweekend 2022 van studievereniging Impuls. Op deze pagina vind je alle nieuwtjes die je moet weten voor het Eerstejaarsweekend 2022. 

Tijdens het EJW kun jij alvast je medestudenten leren kennen. Op deze dag vol activiteiten zal je kennis maken met, de opleiding, de studievereniging en je collega studenten Werktuigbouwkunde!

 

Waarom het Eerstejaarsweekend?

Tijdens het Eerstejaarsweekend ga je een een weekend lang optrekken met je medestudenten. Je gaat de stad verkennen en leert de studievereniging kennen. Er zullen het hele weekend lang tal van activiteiten worden georganiseerd en in de avond zijn er feestjes om de dag mooi af te sluiten.  
Het eerstejaarsweekend is een belangrijke start voor je studie en studententijd. Je zal niet zo zeer werktuigbouwkundige dingen leren en in de boeken moeten kruipen dit weekend maar het is een onvergetelijke start van je studie die je als alles goed gaat maar een keertje meemaakt 🙂

Wil jij je inschrijven? klik dan op onderstaande knop om naar de website van de OWEE (ontvangstweek) te gaan. Hier kan je je voor de OWEE opgeven maar ook los voor het EJW (eerstejaarsweekend)

OWEE vs. EJW

Wij krijgen vaak de vraag: Wat is het verschil tussen de OWEE en de EJW. 
Dat is eigenlijk best simpel. De OWEE wordt georganiseerd door een studenten organisatie welke als doel heeft alle nieuwe studenten van alle onderwijsinstellingen in Delft kennis te laten maken met Delft. 

Ons EJW is gericht op het samenbrengen van de studenten Werktuigbouwkunde, om ze op die manier een voorsprongetje te geven bij het begin van hun studie. Doordat je al sociale contacten hebt met zowel eerste- als hogerejaars kan je eenvoudig je draai vinden binnen de opleiding.

Nieuws

We zijn alweer hard opzoek naar mentoren en crewleden voor het EJW. Schrijf je nu in via de google forms!