S.V. Impuls

Instaptoets wiskunde/mechanica

Tijdens de opleiding Werktuigbouwkunde wordt leer je heel veel dingen. Vaak spelen wiskunde en mechanica hierbij een belangrijke rol. Omdat de school jou zo goed mogelijk wilt voorbereiden op jouw toekomstige opleiding, hebben ze ons gevraagd om deze instap toets voor jullie beschikbaar te maken.

Deze toets schetst een goed beeld van het niveau dat er van je verwacht wordt bij aanvang van de opleiding. Er wordt dus zeker aangeraden deze toets te maken!

Na afloop van de toets kun je je cijfer berekenen door van het aantal behaalde punten te delen door 10. Let wel op dat je jezelf niet te veel puntjes sprokkelt. Er geldt dat je alleen punten krijgt wanneer het eindantwoord goed is. Verder de punten gelijk verdeeld over eventuele deelopgaven (1a, 1b, 1c….).

Mocht je een laag cijfer halen voor de toets, schrik dan niet! Dit overkomt iedereen wel eens en er is nog genoeg tijd om alles weer even te herhalen voor het nieuwe schooljaar begint. Maar neem wel in acht dat er op dit niveau wordt verder gewerkt.