S.V. Impuls

17 Websites voor als je echt niks beters te doen hebt

We kennen het allemaal wel: heel Netflix en Videoland is uitgekeken en al je huiswerk is al gedaan. Wat moet je nu toch weer doen…?
Vooral in deze tijden is het moeilijk om wat leuks te bedenken. Mocht je nou echt hopeloos zijn, dan kun je altijd nog even deze 17 websites bezoeken:

HEEEEEEEEY.com
HEEEEEEYYYY HOOOOOO HEEEEEEEEYYYY HOOOOOO

Hooooooooooooooooooooooorse
Ik wist dat sommige paarden hoog waren, maar deze overtreft alles! Ik heb zijn/haar hoeven nog niet kunnen vinden. Als het je lukt, wil je dan even een screenshotje sturen naar bestuur@sv-impuls.nl.

Eelslap
Ik weet niet waarom dit ooit opgenomen is en al helemaal niet in zo een hoge framerate…Maar het blijft leuk om deze man te slaan!

Partridge gets lucky
Deze site houd je hopelijk wel een uurtje zoet…Je kan namelijk 1UUR lang kijken naar het luchtgitaarspel van een lid uit The Partridge Family! Als dat niet echt super mega geweldig is!

CORGI ORGY
OKE STOP! Het is niet wat je denkt… het zijn gewoon schattige zwemmende hondjes. Ideaal voor de echte hondenliefhebber, of als je je eenzaam voelt.

One Million LOLs
Heb je je altijd al afgevraagd hoe 1 miljoen LOL’s eruit zien? Nou de maker van deze website ook, dus heeft hij het voor ons gevisualiseerd! Dit is zeker van toegevoegde waarde in je leven!

OMFG DOGS
Nog ééntje voor de hondenliefhebbers, maar deze keer hele roedels! Allerlei soorten en maten inclusief een kek muziekje! (pas op super kleurrijke en flikkerende beelden)

Yeah Lemons
Iedereen houdt wel van een Radlertje op zijn tijd, maar de maker van deze site was wel echt gek op citroenen. Nouja neem zelf maar een kijkje! Ohja en vergeet niet ff te klikken!

Pointerpointer
Deze site is wel echt serieus werk. Iemand heeft de moeite gedaan om een site te maken die kan aanwijzen waar jouw muis zich bevind. Niet door een stom cirkeltje er omheen te maken ofzo, maar door afbeeldingen te gebruiken van mensen die wijzen!

Do Nothing for 2 Minutes
Af en toe is een pauze heel belangrijk. Deze site helpt je daar mee. Hij zorgt er namelijk voor dat jij twee minuten lang niks doet op je computer. Als je iets doet begint de timer weer opnieuw: Challenge Accepted!!!!!

Weird or Confusing
Ik wist dat je rare dingen kon kopen op het internet, maar ik wist niet dat er een site was die deze actief indexeert. Via deze website kan je naar super random en vage eBay advertenties worden geleid!

Koalas to the Max
Dit is weer een site die valt onder de categorie “verslavend”. Nouja de site legt zich zelf wel uit denk ik… Ohja je kan het plaatje ook veranderen met een andere afbeelding, mocht je de koala zat zijn.

Beesbeesbees
Ik vind bijen nou niet de fijnste beestjes, al helemaal als ze in groten getalen komen. De mensen die te zien zijn op deze site zijn het niet met mij eens. Zij vinden de beestjes blijkbaar helemaal geweldig! Zeker even het kijken waard!

CAT BOUNCE!
Katten landen toch altijd op hun poten? Nou zeker niet! En deze site levert het bewijs! Ze stuiteren zelfs!

Move now think later
Dit is zo een site waar je echt vrij weinig aan hebt, maar zeker leuk is om naar te kijken. Het is zelfs bijna hypnotiserend. Wat een potje dammen wel niet met je kan doen zeg!

Is my computer on?
Let op deze site werkt alleen op je computer! Verder spreekt het wel voor zichzelf….

Patience is a virtue
Ik weet eigenlijk niet wat deze website doet, want het laden duurde te lang. Maar ik heb op internet gelezen dat het zeker de moeite waard is…