Forbrukslån på Timen | Halvin liittymä | Kredittkort Best i Test | Spotpris på Strøm | Billigste Tyverialarm 2018 | Billigste Forsikring | Billigste Mobilselskaper | Rørleggerfirma

Vereniging

S.V. Impuls bestaat sinds 2003 om de werktuigbouwkundige studenten aan De Haagse Hogeschool. Ieder jaar is er een nieuw bestuur die de vereniging leidt. Het bestuur 2017-2018 bestaat uit 3 studenten van werktuigbouwkunde. Wij worden bijgestaan door 3 commissies: de Eerstejaarsweekend commissie, Activiteitencommissie en de Buitenlandreiscommissie. Wij als bestuur bestaan uit de volgende studenten:

Voorzitter Leon Verberne

Mijn naam Leon Verberne. Dit jaar zal mijn taak zijn voor de vereniging om het Impuls bestuur te leiden. Hierbij zorg ik vooral dat al onze leuke activiteiten van dit jaar goed georganiseerd zullen gaan worden. Dit zal dit jaar een extra leuke uitdaging worden omdat de vereniging het 3e lustrum zal hebben, daarom extra leuke activiteiten plaats zullen vinden. Daarbij doe ik een paar 2de en 3de jaar vakken maar dit zal mij er niet van weer houden om het maximale eruit te halen. Veder ben ik altijd in voor een kopje koffie dus kom vooral langs in het bestuur hok om samen koffie te drinken.

Penningmeester Rico Theunissen

Mijn naam is Rico Theunissen, ik ben 22 jaar oud en ik vervul dit jaar de rol van penningmeester voor studievereniging Impuls. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Limburg maar woon nu op kamers in een studentenhuis in Delft. Momenteel ben ik derdejaars student werktuigbouwkunde en neem ik een half jaar vertraging op voor het belang van de studievereniging, net zoals de andere bestuursleden. In mijn vrije tijd speel ik piano & gitaar, speel ik schaak en houd ik van uitgebreide wandelingen.

Secretaris Marijn Veraart

Hallo, mijn naam is Marijn. Ik ben 21 jaar en derdejaars student werktuigbouwkunde aan de Haagse Hogeschool. Verder ben ik dit jaar de secretaris van SV Impuls. Dat betekent dat ik mij voornamelijk bezighoud met het bijhouden van de mail en de agenda. Ook houd ik mij dit jaar druk bezig met de opleidingscommissie, die door een nieuwe regeling nog maar uit één persoon bestaat (in plaats van zes). Ik woon in een knus studentenhuis met vijf andere studenten die mij rust bieden naast het hectische bestuursleven. Als laatst ben ik ook wel eens op de roeivereniging Laga te vinden.