Eerste Jaars Weekend 2017

EJW

Voor de derde keer organiseert Impuls het eerstejaarsweekend (EJW) voor alle nieuwe studenten van Werktuigbouwkunde. Dit is een mooie kans om je medestudenten te leren kennen voordat het schooljaar begint. Het EJW wordt gehouden van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus 2017 op ongeveer 15 minuten fietsen van de Haagse Hogeschool. De kosten voor het weekend bedragen €65,-. Dat is inclusief verblijf, maaltijden en een gezellig weekend.

Gedurende het EJW word je ingedeeld in groepjes van 8 tot 10 studenten die begeleid worden door een ouderejaars mentor die alle ins en outs van de studie weet.

OWEE

Aansluitend op het EJW vindt de OWee plaats. Tijdens de OWee maak je kennis met de studentenstad Delft, bezoek je verschillende studentenverenigingen en zie je wat de TU campus allemaal te bieden heeft . Als je ook bent aangemeld voor de OWee, verzorgen wij een vloeiende aansluiting.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het EJW door naar www.aanmelder.nl/owee/subscribe te gaan. Als je inschrijving is verwerkt ontvang je uiterlijk een week voor het weekend het programmaboekje, de paklijst en de verzamel- en ophaaltijden.

Meer informatie

Het EJW is geen ontgroening, maar bedoeld om je klasgenoten te leren kennen. Impuls is een studievereniging van de opleiding Werktuigbouwkunde en geen studentenvereniging.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben kunt u contact opnemen via de mail (ejw@sv-impuls.nl) of Appen naar 0642879357.
Datum: donderdag, 17 augustus, 2017 – 21:00

Vacature Junior Project Engineer Service

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een Junior Project Engineer Service. Je coördineert de storingen en inventariseert het probleem van de klant. Door je technische bagage verhelp je het probleem met concrete actie en schakel je bijvoorbeeld monteurs in of kom je met technische oplossingen.

Het is belangrijk dat je het service niveau hoog houdt. Je hebt een technische achtergrond op HTS niveau, waardoor je inhoudelijk kunt meepraten met de klant over de technische vraagstukken.

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever communiceren ze direct en open met elkaar. Door deze korte lijnen kunnen ze snel en gemakkelijk met elkaar communiceren. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Continu zoekt in samenwerking met haar relatie, een bedrijf actief in technisch logistieke oplossingen voor bedrijven met een werkplaats, een Junior Project Engineer Service met een werktuigbouwkundige achtergrond.

Onze relatie is een middelgroot bedrijf waar een open sfeer heerst. Ze communiceren direct met elkaar en je kunt bij wijze van spreken zo bij de directeur naar binnen lopen. Door deze korte lijnen kunnen ze snel en gemakkelijk met elkaar communiceren. Zij maken oplossingen waardoor hun klanten in een werkplaats of technische locatie hun producten kunnen verplaatsen. Het product is dus zeer belangrijk voor hun klanten.

Vacature Project Engineer

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een Project Engineer. In deze afwisselende functie ben je met verschillende collega’s verantwoordelijk voor de berekeningen en verkoop van de projecten. Je zal dus betrokken zijn bij het gehele proces: vanaf de aanvraag tot de levering.

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever heerst een directe en informele sfeer. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het gaat om een bedrijf van 35 werknemers waarbij een professionaliteit en gezellige werkvreugde hand in hand gaan. Dit blijkt uit de geregeld georganiseerde teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels en gezamenlijke diners.

Je zal terecht komen in een organisatie waar de directeur geregeld als ”liefhebber” aan het werk is op de werkvloer. Dit is tekenend voor de organisatiecultuur.

Interesse? Soliciteer dan direct op www.continu.nl!

Game tester gezocht!

De TU Delft student community Change Gamers zoekt game testers voor het Europese project Ninja Riders. Doel: het testen van een nieuwe game waarmee internationaal onderzoek wordt gedaan naar (het beïnvloeden van) lifestyles.

Wat gaat er gebeuren?

Als je je aanmeldt krijg je toegang tot de Ninja Riders test die jouw persoonlijke lifestyle profiel meet. Daarna, op donderdag 15 juni gaan we de concepten van de game bekijken en van commentaar voorzien. Hiervoor wordt je beloond met een gratis lunch. In het najaar van 2017 wordt de uiteindelijke game live getest.

Aanmelden

Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Geef je dan op voor 1 juni. Meer info en aanmelden: https://tinyurl.com/NinjaInfo-NL

Impuls van de Cauberg!

“Het Delfts Blauwe thema van deze heren had direct ons hart gestolen. Hollandse nuchterheid gecombineerd met die mooie blauwe molen. Dit zeggen wij dan ook zonder vrees: “zij zullen onze inzending zijn voor de Red Bull Zeepkistenrace!”. GEFELICITEERD!”

Wij zijn gekozen om hoofdsponsor Continu te gaan vertegenwoordigen bij de Red Bull Zeepkistenrace op 19 augustus in Limburg! Met een groep van 5 enthousiaste werktuigbouwkundestudenten zullen we een zeepkist gaan maken en met snelheden van meer dan 60 km per uur van de Cauberg razen! Kom jij ons ook aanmoedigen op 19 augustus?

Nieuwsbrief #4

Beste leden van S.V. Impuls,

Blok 3 is inmiddels bijna over en blok 4, het laatste blok van schooljaar 2016-2017, staat voor de deur. We hopen dat al jullie tentamens goed zijn gegaan en voor de mensen die nog een herkansing moeten maken, heel veel succes!

Middels deze nieuwsbrief hopen we jullie weer wat bij te praten over de gebeurtenissen sinds de vorige nieuwsbrief. Ook blikken we alvast vooruit op komend blok wat er allemaal gaat gebeuren en welke activiteiten er gepland staat. We hopen dat veel van jullie aanwezig zijn bij deze activiteiten en dat we een mooi laatste blok ervan kunnen maken!


Arduino’s

Afgelopen blok hebben we de Arduino’s voor de eerstejaars studenten geregeld. De opkomst was zeer groot en we hebben een groot aantal nieuwe leden er bij gekregen. We heten jullie graag welkom bij de studievereniging!

Excursie Engie

Ook hebben we afgelopen blok een leuke excursie gehad op het Oosterdokseiland georganiseerd door onze sponsor Engie. De opkomst was met 10 man helaas niet heel groot maar de excursie zelf was wel erg interessant. Met een begeleider mochten we onder het Oosterdokseiland kijken naar de grote turbines voor de warmte/koude opslag en kregen we uitleg hoe de warmte/koude opslag functioneerde. We hopen natuurlijk volgend jaar nogmaals een excursie te organiseren in samenwerking met Engie met een wat hogere opkomst!

Lunchlezing Damen

Afgelopen blok hebben we ook nog een lunchlezing gehad van onze sponsor Damen. In de lezing van ongeveer een uurtje kregen we een beeld van wat Damen is, wat ze allemaal doen en wat de mogelijkheden zijn voor ons als werktuigbouwkundigen. De lezing gebeurde onder het genot van een lekker broodje Leo.

HawaiSoos

De HawaiSoos kon helaas niet doorgaan wegens een incident in de Soos waardoor zij genoodzaakt waren voor een paar weken de deuren gesloten te houden. Echter zijn ze momenteel weer open en is er een nieuwe datum geprikt, namelijk 18 mei! Zorg dus dat je dan een plekje vrijhoud in je agenda voor dit super toffe feest! Specifieke data en plaats wordt nog bepaald, hou daarvoor de website in de gaten!

Lunchlezing Wepro

Komend blok hebben we weer een aantal leuke activiteiten op het programma staan. Te beginnen met de lunchlezing in samenwerking met Wepro. Samen met studievereniging Rheon, de studievereniging van Elektro, organiseren wij een lunchlezing tijdens onze lunch. Tijdens de lunch zullen er broodjes Leo en andere luxe broodjes aanwezig zijn. Kom dus langs voor een lekker broodje op 16 mei! Plaats wordt nog nader bepaald, hou daarvoor de website in de gaten!

Lunchlezing Boskalis

Komend blok zal er ook een lunchlezing door onze sponsor Boskalis plaatsvinden. Een specifieke datum hiervoor moet nog worden vastgesteld maar dat weerhoud ons er niet van dit alvast te vermelden in de nieuwsbrief. Tijdens de lunchlezing zal er voor iedereen een broodje Leo aanwezig zijn. Reserveer dus, zodra de datum bekend is, jou broodje op de website!

CV-lunchlezing Continu

In samenwerking met Continu zal er op vrijdag 28 april om 12.15 uur een CV-lunchlezing gehouden worden. Tijdens deze lezing zal er gekeken worden naar de diverse CV’s van de studenten die bij de lezing aanwezig zijn en krijg je feedback op je gemaakte CV.

Tijdens deze interactieve lezing kan er een broodje Leo genuttigd worden en zal er in groepjes naar elkaars CV’s worden gekeken.

Wil jij jou CV nog een stukje professioneler maken en zeker weten dat alles erop staat wat erop hoort te staan? Kom dan langs op vrijdag 28 april om 12.15 uur!

Het lokaal zal bekend worden gemaakt op de website. Inschrijven op de website is noodzakelijk en hiermee reserveer je gelijk je broodje Leo. Neem ook je uitgeprinte CV mee naar de lunchlezing!

Let op, er kunnen maximaal 20 studenten mee doen aan de lunchlezing in verband met de individuele feedback die iedere student krijgt! VOL = VOL


Wij hopen jullie middels deze nieuwsbrief een beetje op de hoogte te hebben gebracht wat betreft de gebeurtenissen van het afgelopen blok en voor het komend blok. Voor vragen, opmerking of suggesties kan er contact met ons op worden genomen via het contactformulier op de website.

Wij wensen jullie een goed blok 4 toe en hopelijk tot ziens bij de activiteiten!

CV Lunchlezing Continu

In samenwerking met Continu zal er op vrijdag 28 april om 12.15 uur een CV-lunchlezing gehouden worden. Tijdens deze lezing zal er gekeken worden naar de diverse CV’s van de studenten die bij de lezing aanwezig zijn en krijg je feedback op je gemaakte CV.

Tijdens deze interactieve lezing kan er een broodje Leo genuttigd worden en zal er in groepjes naar elkaars CV’s worden gekeken.

Wil jij jou CV nog een stukje professioneler maken en zeker weten dat alles erop staat wat erop hoort te staan? Kom dan langs op vrijdag 28 april om 12.15 uur!

Het lokaal zal bekend worden gemaakt op de website. Inschrijven op de website is noodzakelijk en hiermee reserveer je gelijk je broodje Leo. Neem ook je uitgeprinte CV mee naar de lunchlezing!

Let op, er kunnen maximaal 20 studenten mee doen aan de lunchlezing in verband met de individuele feedback die iedere student krijgt! VOL = VOL

 

Vacature Junior Project Engineer Service

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een Junior Project Engineer Service. Je coördineert de storingen en inventariseert het probleem van de klant. Door je technische bagage verhelp je het probleem met concrete actie en schakel je bijvoorbeeld monteurs in of kom je met technische oplossingen.

Het is belangrijk dat je het service niveau hoog houdt. Je hebt een technische achtergrond op HTS niveau, waardoor je inhoudelijk kunt meepraten met de klant over de technische vraagstukken.

Interesse? Soliciteer dan direct op www.continu.nl!

Vacature Junior Engineer WTB

Continu zoekt voor haar relatie een junior engineer WTB. Als junior engineer WTB stel je 3D ontwerpen op, maak je productietekeningen en bereid je de randzaken van het productieproces voor (werkvoorbereiding).

In deze functie werk je nauw samen met de werkvoorbereider en de productieleider. Je loopt het gehele ontwerpproces door van order tot aflevering en zorgt voor kwalitatief hoogwaardige constructies (altijd maatwerk).

Ervaren MTS-er of HBO WTB starter/junior

Onze opdrachtgever zoekt of een ervaren MTS-er of een starter/junior met een HTS WTB diploma. Val jij in één van deze categorieën? Reageer dan direct!

Interesse? Soliciteer dan direct op www.continu.nl!