20/04/2017

Nieuwsbrief #4

Beste leden van S.V. Impuls,

Blok 3 is inmiddels bijna over en blok 4, het laatste blok van schooljaar 2016-2017, staat voor de deur. We hopen dat al jullie tentamens goed zijn gegaan en voor de mensen die nog een herkansing moeten maken, heel veel succes!

Middels deze nieuwsbrief hopen we jullie weer wat bij te praten over de gebeurtenissen sinds de vorige nieuwsbrief. Ook blikken we alvast vooruit op komend blok wat er allemaal gaat gebeuren en welke activiteiten er gepland staat. We hopen dat veel van jullie aanwezig zijn bij deze activiteiten en dat we een mooi laatste blok ervan kunnen maken!

Arduino’s

Afgelopen blok hebben we de Arduino’s voor de eerstejaars studenten geregeld. De opkomst was zeer groot en we hebben een groot aantal nieuwe leden er bij gekregen. We heten jullie graag welkom bij de studievereniging!

Excursie Engie

Ook hebben we afgelopen blok een leuke excursie gehad op het Oosterdokseiland georganiseerd door onze sponsor Engie. De opkomst was met 10 man helaas niet heel groot maar de excursie zelf was wel erg interessant. Met een begeleider mochten we onder het Oosterdokseiland kijken naar de grote turbines voor de warmte/koude opslag en kregen we uitleg hoe de warmte/koude opslag functioneerde. We hopen natuurlijk volgend jaar nogmaals een excursie te organiseren in samenwerking met Engie met een wat hogere opkomst!

Lunchlezing Damen

Afgelopen blok hebben we ook nog een lunchlezing gehad van onze sponsor Damen. In de lezing van ongeveer een uurtje kregen we een beeld van wat Damen is, wat ze allemaal doen en wat de mogelijkheden zijn voor ons als werktuigbouwkundigen. De lezing gebeurde onder het genot van een lekker broodje Leo.

HawaiSoos

De HawaiSoos kon helaas niet doorgaan wegens een incident in de Soos waardoor zij genoodzaakt waren voor een paar weken de deuren gesloten te houden. Echter zijn ze momenteel weer open en is er een nieuwe datum geprikt, namelijk 18 mei! Zorg dus dat je dan een plekje vrijhoud in je agenda voor dit super toffe feest! Specifieke data en plaats wordt nog bepaald, hou daarvoor de website in de gaten!

Lunchlezing Wepro

Komend blok hebben we weer een aantal leuke activiteiten op het programma staan. Te beginnen met de lunchlezing in samenwerking met Wepro. Samen met studievereniging Rheon, de studievereniging van Elektro, organiseren wij een lunchlezing tijdens onze lunch. Tijdens de lunch zullen er broodjes Leo en andere luxe broodjes aanwezig zijn. Kom dus langs voor een lekker broodje op 16 mei! Plaats wordt nog nader bepaald, hou daarvoor de website in de gaten!

Lunchlezing Boskalis

Komend blok zal er ook een lunchlezing door onze sponsor Boskalis plaatsvinden. Een specifieke datum hiervoor moet nog worden vastgesteld maar dat weerhoud ons er niet van dit alvast te vermelden in de nieuwsbrief. Tijdens de lunchlezing zal er voor iedereen een broodje Leo aanwezig zijn. Reserveer dus, zodra de datum bekend is, jou broodje op de website!

CV-lunchlezing Continu

In samenwerking met Continu zal er op vrijdag 28 april om 12.15 uur een CV-lunchlezing gehouden worden. Tijdens deze lezing zal er gekeken worden naar de diverse CV’s van de studenten die bij de lezing aanwezig zijn en krijg je feedback op je gemaakte CV.

Tijdens deze interactieve lezing kan er een broodje Leo genuttigd worden en zal er in groepjes naar elkaars CV’s worden gekeken.

Wil jij jou CV nog een stukje professioneler maken en zeker weten dat alles erop staat wat erop hoort te staan? Kom dan langs op vrijdag 28 april om 12.15 uur!

Het lokaal zal bekend worden gemaakt op de website. Inschrijven op de website is noodzakelijk en hiermee reserveer je gelijk je broodje Leo. Neem ook je uitgeprinte CV mee naar de lunchlezing!

Let op, er kunnen maximaal 20 studenten mee doen aan de lunchlezing in verband met de individuele feedback die iedere student krijgt! VOL = VOL

Wij hopen jullie middels deze nieuwsbrief een beetje op de hoogte te hebben gebracht wat betreft de gebeurtenissen van het afgelopen blok en voor het komend blok. Voor vragen, opmerking of suggesties kan er contact met ons op worden genomen via het contactformulier op de website.

Wij wensen jullie een goed blok 4 toe en hopelijk tot ziens bij de activiteiten!